Soul Realignment® läsningar

Soul Realignment® läsning

Har du ledsnat på att springa som en stressad gasell på öppen savann ifrån rovdjuren och ständigt känna dig på flykt?

Egentligen ifrån dig själv, vill jag tillägga.

Jag välkomnar då dig till (enligt mig) den mest
PRAKTISKA, KRAFTFULLA & TRANSFORMATIVA metoden: Soul Realignment® (läsning).

Detta är inte likt något annat jag själv tidigare stött på, och metoden är utformad och skapad av en amerikansk kvinna vid namn Andrrea Hess.

Här möter frustration gamla/nuvarande mönster, medvetenhet och self-empowerment på en helt ny nivå än vad du tidigare trodde var möjligt.

Du är den kraftfulla skaparen av ditt eget liv, och den gamla paradigmen har hållit oss ”fångna” uppe i våra egna huvuden alldeles för länge, vilket vi nu börjat förstå ’inte tar oss längre än vad tanken sträcker sig’ och kvar står vi på exakt samma plats.

Vi är inte här för att tänka oss igenom livet men för att SKAPA OCH GÖRA våra liv.

Du är här för att uppleva dig själv. Inte lära dig en massa olika läxor och gå i en lidandes skola och ”tolerera livet”.

Du har fysisk kropp. Men framför allt så är du en andlig varelse med en fysisk upplevelse, och det finns en anledning till att du har valt det så. Du är här för att uppleva dig själv i livets lekfulla experiment. Därför är det av stor vikt att du blir medveten om kraften bakom handling och konsekvens. Den du alltid gör, den du alltid får som har tagit dig till precis där du är just nu i detta ögonblick. Du kan inte INTE skapa och den största frihet vi någonsin fått är: vår fria vilja.

I denna läsning får du veta vem du i sanningen är på själsnivå, och vad du har för andliga gåvor som ligger till grund för hela din upplevelse av dig själv här på jordegubbslivet!

Vad är du specifikt här för att uttrycka på jorden?

Vad har du en unik fallenhet för?

Vad ligger i vägen för att du skall kunna uppleva DIG och SKAPA det du vill skapa?

Både hur det upplevs om du är ’ur’ linje eller

EVEN BETTER ’i’ linje med dig själv.

Alignment with yourself and your true soulgifts.

Med hjälp av denna intuitiva healingmetod ”laddar jag ner” information ifrån det s.k

’Akashic Records’ där all information om din själ finns.

Där finns allt, och allt finns där. Varje liv du någonsin levt. Varje val du någonsin gjort finns där i din alldeles egna själsbok.

Jag gör dig medveten om blockeringar och restriktioner och karmamönster från tidigare liv samt föreställningar och osanningar ifrån nuvarande liv somfram tills nu har lagt ”krokben” på dig själv i din upplevelse av dig själv och ditt liv som du är här för att bokstavligen LEVA, inte överleva.

Det vill säga negativa val som du tidigare gjort och fortfarande gör som just nu utspelar sig i ditt liv utan att du kanske ens vet eller förstår VARFÖR saker och ting upprepar och utspelar sig som dem gör.

Desto mer du lever i linje med dig själv genom att förstå vem du är på själsnivå och vad just du har för gåvor desto enklare blir det för dig att manifestera det du i hjärtat längtar efter.

Det vi i hjärtat längtar efter finns där av en anledning.

Att bli medveten gör att du kan börja göra helt nya val som för dig i riktningen tillbaka till dig själv. Till den gudomliga kraftfulla skaparen som du är.

I samband med denna läsning görs även en fullkomlig energiresning i ditt själsregister och en återställning av din gudomliga själsstrukur, därav namnet; Soul Realignment®

Du får även en ’hemläxa’ skickad till dig per e-post och

en ljudinspelning på samtalet så att du kan gå tillbaka och lyssna när du än önskar.

Vad som även ingår:

  • Mitt förarbete inför presentationen
  • Min vägledning att göra nya positiva val som leder till medvetenhet, transformation och eget ansvar
  • Telefonsamtal via konferenslinje ca 90min där du kan vara uppkopplad via dator vartsomhelst i världen eller via din mobiltelefon- du väljer själv vad som passar dig bäst.
  • Återkoppling av mig via mail alt. Telefon

(beroende på vad du föredrar) ca 3-4 veckor efter sessionen där jag stämmer av vart du befinner dig i dig själv och hur det har gått för dig sen vi talades vid.

Pris: Soul Realignment®, ca 120min 4000kr ink moms.

Fastighetsrensning

Om du har svårt att komma till ro i ditt hem, har svårt att sova, känner dig förvirrad, trött och irriterad, omotiverad och att din energi snabbt tar slut så kan det bero på att det finns energier i ditt hem som påverkar dig negativt. Om du har gjort eller planerar att göra en Soul Realignment® läsning så är detta något jag rekommenderar starkt som komplement att även rensa olika störande energier i ditt hem, så att energierna i ditt hem går i linje med dig och de eventuella andra personerna som bor där tillsammans med dig!

Pris för Fastighetsrensningen är 1240kr och passar alldeles utmärkt för bostäder och arbetsplatser. Det behövs tillåtelse och uppgifter om den som betalar hyran för fastigheten/lokalen.
Bokar du en Fastighetsrensning i samband med en Soul Realignment® läsning betalar du endast 740kr.
Observera att pris är inklusive moms.


Själsprofilsläsning:

I denna läsning får du veta vem du i sanningen är på själsnivå, och vad du har för andliga gåvor som ligger till grund för hela din upplevelse av dig själv!

Vad är du specifikt här för att uttrycka på jorden?

Vad har du en unik fallenhet för?

Vad kan din själs härkomst berätta om dina egenskaper?

Om du lever i ”alignment” med dig själv så kommer du att vara i F L O W. En lättsamhet att skapa överflöd, lättare för att attrahera kärleksfulla relationer, ha skaparglädje, finna mening med ditt liv, vara i nuet och inte bli lika stressad av tiden.

Om du inte lever i linje med dig själv kommer du att skapa brist. Brist ekonomiskt, relationsmässigt, hälsomässigt och en känsla av att inte veta vart du är på väg i ditt liv. Livet kommer allmänt kännas jobbigt, trögt, komplicerat, begränsande och tråkigt.

Jag hjälper dig att se om du är på god väg, eller om du behöver ”tweaka” lite i dem nuvarande val du gör i ditt liv och ger dig värdefull information om hur du faktiskt är ämnad att uttrycka och uppleva dig själv!

Pris: Själsprofilsläsning: ca 30-45min, 2400kr ink moms.

Förfrågan om läsning gör du via mitt kontaktformulär:

  • Kort beskrivning om: Varför du önskar göra en läsning.
  • Intention: Vad är du benägen att skapa för nya omständigheter i ditt liv inom 6 månader?
  • Fullständigt nuvarande namn
  • Fullständigt namn vid födseln
  • Personnummer 8 siffror


Vad händer när du skickat iväg en förfrågan?


Detta är en intresseanmälan och är ej bindande!
Jag kollar först upp om jag får tillgång till ditt själsregister i Akashakrönikan och återkommer till dig via e-post med svar. Du får då även information om betalning och vilka lediga tider jag har för samtalet.
Arbetet påbörjas först efter betalning.
Jag svarar vanligtvis vardagar inom 48h.

Policy kring om- och avbokning:


Du binder dig först till sessionen när du betalat in pengarna för läsningen.
Dock har du rätt att avboka din läsning innan du har betalat in pengarna.
När betalning inkommit sätter jag direkt igång med mitt förarbete och därefter sker därför ingen återbetalning.
Du håller själv ansvaret för att hålla koll på din inbokade tid och missar du den utgår ingen ersättning.
Ombokning måste ske senast 24h innan bokad tid för att en ombokning skall få göras.
Observera att jag som gör läsningen ger mig själv rätten att avboka dig med kort varsel men prioriterar då en ombokning av en ny tid snarast möjligt.

Jag har fullkomlig sekretess.
Allt som sägs inom sessionerna stannar där.

Magiska hälsningar Engla Turesson

Engla Turesson