Lyckligt Medveten

Introduktion till Lyckligt Medveten 2022/2023
Programstart 17 oktober v. 42!

”Lyckligt Medveten är programmet som sätter din kraft i rörelse”

När du väljer att släppa den gamla historien om dig själv- först då gör du dig själv Fri.
VILKEN SKILLNAD det är när du vet vem du är, vad du behöver förändra för att komma i linje med dig själv, hur du är menad att uttrycka dig, sätta intentioner, för att på bästa sätt skapa en så överflödig upplevelse som möjligt och med större chans uppnå dina mål och drömmar.

VARFÖR saker sker i processen och vad du behöver veta när du ska skapa en helt ny omständighet i ditt liv- så kommer du medvetet att kunna göra val och skapa det du vill ha utifrån vad som är RIMLIGT utifrån där du står idag mycket snabbare och med mer trygghet och lugn i dig själv.

Denna resa har jag själv gjort och gör fortfarande, där jag tagit mig från en plats där jag var enormt olycklig och väldigt ofta sjuk. Jag visste inte vem jag var och levde heller i linje med den jag visade mig vara. Det gjorde att jag skapade ett liv fullt av brist i stället för överflöd. Idag vet jag exakt vad det är du behöver veta just nu för att skapa det du vill ha. Vi behöver ha koll på en del saker om oss själva och de val vi gör och inte gör och bli mer medvetna om ”kaoset före ordningen” och vad det egentligen innebär. Vi manifesterar alltid någonting, men vad händer när du vet hur du kan göra det medvetet?Därför funkar inte kurser i LAGEN OM ATTRAKTION för alla mer än rent allmänt då det inte utgår ifrån dig på själsnivå och din specifika energi.
Jag kollar alla de viktiga parametrar och information nödvändigt för att du ska kunna skapa nya resultat utan att det ska behöva ta flera år. Där du inte vare sig vet vem du är eller hur du ens gör för att nå dit, just för att det är en hel del ”ingredienser” som saknas som kurser inom LOA inte använder. Som till exempel, din energi är inte skapt att uttrycka dig som min, och frihet innebär en sak för dig och en helt annan för mig. Det är inget som funkar för alla om man inte utgår från var och en av oss.

Jag vet vad du behöver veta och det UTIFRÅN enbart dig och ingenting annat. Det genom att jag vet hur jag läser informationen om din själ.
Jag behöver därför inte utgå ifrån vad som funkat/funkar för mig och hoppas på något jag inte vet kommer fungera för dig.
Det handlar inte att göra som alla andra, för så är ingen av oss skapta, för då hade vi alla levt i överflöd konstant och det gör vi inte.

Vi har alla exakt samma förmåga att skapa det vi vill ha, det är bara det att vi av någon anledning inte är medvetna om det eller det viktigaste- hur vi på individuellt fungerar.

Du är dock själv ansvarig i att ta helt ny handling för att uppnå det nya omständigheter du vill skapa, vilket såklart är A och O om vi vill skapa nya resultat oavsett. Det finns ingen garanti från min sida att informationen jag ger dig är värdefull för dig om du inte agerar.
Skillnaden dock är att du med mitt program får dig lära dig HUR du gör det och dessutom med min hjälp under 6 månader för att din process mer långsiktigt ska bli mer medveten, gå snabbare och att du i början av dina nya resa ska slippa vara ensam med en massa frågetecken.


Jag har därför satt ihop det här programmet som bygger på det verktyg jag lärt mig tack vare allt jag studerat inom Soul Realignment®.
Det hjälper dig att ta tillbaka kraften i dig och det du vill skapa framåt. Med kraften följer ansvaret att du är skaparen utav din egen verklighet. När du är medveten om vad som du skapat fram tills nu så ökar chanserna att du framåt skapar från hjärtat i stället för från huvudet, medvetet i stället för icke-medvetet och kraftfullt i stället för kraftlöst- och dessutom får du min hjälp med att ha laser-fokus hela vägen fram i ”mål”.

Att vara Lyckligt Medveten handlar om kraft i rörelse framåt där alla känslotillstånd är nödvändiga för att ta oss dit vi önskar. Vi jobbar med att förankra vår gudomlighet till den faktiska fysiska verkligheten där vi behöver GÖRA vår gudomlighet. Det handlar därför inte om att du ska vara i ett tillstånd av lycka hela tiden och enbart jobba med dina tankar och känslor. De är verktyg och som vi kan jobba med på olika sätt men det viktigaste är att du tar handling om du ska komma någon vart överhuvudtaget. Hela du och alla delar av dig behöver börja att samarbeta.

Dessutom, om du inte vet hur energi fungerar så kommer du att springa runt i cirklar i all oändlighet och kanske, eventuellt någongång därframme uppnå ditt ”mål”. Det kommer förmodligen dock inte vara inom 6 månader och medvetet, utan om du uppnår det så kommer du garanterat tro att det var ”ren tur” eller kanske en slump.

Sen handlar det också om att börja där man står. Orimliga mål med att skapa något ”galet stort” på alldeles för kort tid, går inte. Saker behöver ta tid, och beroende på vad du gjort för tidigare val så är du mer eller mindre ”begränsad” till att ta olika ”små eller stora” kliv.
Det låter kanske hårt, men helt ärligt om det var möjligt att alla plötsligt vann på lotto, så hade väl alla redan gjort det?
Allt är energi, och vet man som sagt inte hur det fungerar, så kan man antingen hoppas på det bästa eller lära sig mer om sig själv och sin egen energi så att man skapa det man vill skapa istället.

Det här programmet är baserat på att jag jobbar med energi, ja. Men varför jag gör det är för jag förstår mig på det och jag har förmågan att kunna översätta det till vad som blir praktiskt. När man pratar om att Manifestera nya omständigheter så har du säkerligen haft en vision någon gång i livet. Gjort en vision-board, satt intentioner, planerat, gjort research etc. Men sen då? Antingen var det något som gjorde att du inte kom till skott, eller så blev det väldigt jobbigt någonstans på vägen så att du gav upp och valde att gå tillbaka och göra det du alltid har gjort?

Det behöver inte vara så något mer nu när du utav mig kommer att få lära dig de viktigaste av allt, och det är vem du är, hur din själ är designad att skapa, och att du med hjälp av mitt program blir medveten om vad det är du behöver veta helt GLASKLART.
Inget mer ”hoppas på det bästa”- I mitt program så är det tanken att du precis som jag istället ska bli- Lyckligt Medveten.

Soul Realignment®
Är en intuitiv healing modalitet som är skapad av en amerikansk kvinna vid namn Andrrea Hess.
Jag är en certifierad Soul Realignment® Practitioner på avancerad nivå och har studerat flera olika verktyg inom modaliteten som jag använder i detta program där jag via Akasha krönikan läser av information om dig på själsnivå och översätter till något praktiskt och begripligt.


Hur föddes Lyckligt Medveten?


Det kommer från vad jag kallar att jag själv har blivit nu jag är medveten om vem jag är på själsnivå, mina andliga gåvor och hur jag specifikt är designad för att uttrycka mig och skapa det jag vill ha. Det betyder inte att jag går runt och är konstant lycklig hela tiden eller att jag nått alla mina drömmar och mål ännu. Nej, men jag förstår att jag själv är ansvarig för att skapa min egen verklighet och vikten av att vara kraft i rörelse framåt. Jag vet om min egen utgångsläge baserat på mina tidigare val och vad som är rimligt för mig från varje nu. Jag har alla redan vänt upp och ned på hela mig själv och mitt liv på bara ett år och manifesterat en massa nya saker, men att nuförtiden kunna göra det medvetet är den största lyckan jag någonsin känt- och det vill jag att du ska få uppleva också.

Jag har fått mycket bättre förståelse för konsekvenserna utav mina egna val så att jag idag mycket snabbare kan kurskorrigera när jag är på väg åt fel håll. Jag vet nu vad jag behöver vara uppmärksam på. Jag är också fullt benägen att ta ansvar när jag gör misstag och har bättre koll på vad som sker när jag hamnar ur linje med mig själv. Jag förstår att jag inte är här för att tänka mig igenom livet och om jag vill leva ett själfullt, kärleksfullt och ett liv med största möjliga överflöd så behöver våga, även när jag är rädd att göra det som krävs. Jag har både verktyg och medvetenhet idag att kunna vara rädd men göra ändå. Nu vet jag vem jag är på själsnivå, och då finns ingen återvändo till att vara eller göra på något annat sätt.
Jag är inte här för att vara lyckligt ovetandes. Jag är här och väljer att vara Lyckligt Medveten.


Är det här programmet för dig?


Detta är ett transformativt själsutvecklingsprogram där olika verktyg från Soul Realignment® blandas med att jag guidar dig under din transformativa resa och manifesteringsprocess i hela 6 månader! Detta är för dig som är redo att möta dig själv och bli medvetenhet om vem du i sanningen är och vad dina alldeles unika gåvor är. Detta är för dig som är redo att ta ansvar för det du vill skapa och som är redo att göra en helt ny resa med dig själv!

Du får reda på vilka blockeringar, tidigare och nuvarande karmamönster och begränsningar som står i vägen för dig idag att uttrycka den du är på självsnivå. Du får veta vilka specifika andliga gåvor du har och vad din själ valt för specifika livsteman i detta liv. Det ingår att jag gör en energirensning på alla dina blockeringar där du får en hemläxa som hjälper dig att integrera rensningen efteråt, då du kommer att börja få tillbaka din vitalkraftsenergi som gör att du får bättre förutsättningar att få tillgång till dina andliga gåvor.

Du får lära dig hur du specifikt är designad att skapa och hur du behöver sätta intentioner utifrån vem du är på själsnivå. Det för att kunna veta hur du EXAKT behöver förhålla dig i din process i att manifestera det du önskar med utgångspunkt från ditt sanna jag och hur du rent energetiskt är designad att skapa. Det är högst individuellt och alldeles unikt från person till person.

Det är även för dig som gärna inte vill göra den här resan helt själv utan vill ha stöd när du ska börja göra en massa förändringar för att även skapa någonting helt nytt i ditt liv! Jag guidar och stöttar dig medan du håller på att lära dig nya saker om dig själv och där du ska börja göra helt nya val som till en början kommer att vara en utmaning.

Du får hjälp av mig att kurskorrigera varannan vecka genom jag läser av energin om hur du ”beter dig” i ditt liv i förhållande till hur du rent energetiskt behöver förhålla utefter din satta intention. Med min guidning får du mer förståelse för vad som händer och varför i situationer och omständigheter när du håller på att skifta från det gamla till det nya du önskar skapa- och HUR du faktiskt på bästa sätt gör utifrån vem just du är på själsnivå.

Det här programmet är dock inte för dig som inte är 100% benägen att göra alla de förändringar som krävs för att skapa något nytt. Du behöver ha viljan att vilja mer, för det finns mer än vad du just nu föreställer dig är möjligt. Du behöver vara beredd på att ta ansvar för dig själv och dina upplevelser på ett sätt som du aldrig tidigare gjort samt dedikerat och hängivet vilja göra denna resa med dig själv. Att göra nya val kommer att vara otäckt till en början eftersom vårt kära ego inte kan förutspå vad som ska ske. Vi har alla en comfort-zone där vi funkar helt olika där jag genom att jag läser av din energi vet vad jag ska ”kolla efter”, som markant ökar chanserna för att du ska kunna uppnå de nya resultat du önskar skapa och dessutom kunna guida dig specifikt utifrån vem du är på själsnivå.

Detta program är även för dig som redan gjort en Soul Realignment® grundläggande läsning. Du har sakteligen börjat uttrycka den du är på själsnivå och börjat ta handling i större medvetenhet. Det är för dig som vill djupdyka i vem du är, där du får lära känna ännu fler aspekter av dig själv. Du är redo att fortsätta jobba mer med dig själv och önskar att manifestera något helt nytt som du ännu inte lyckats med på egen hand. Vi gör en Soul Realignment® läsning del 2. Vi kollar på nya blockeringar som kan ha dykt upp utifrån den livssituation du står i just nu. Det ingår att jag gör en energirensning på blockeringarna och du får även veta vad din själ valt för sekundära livsteman i det här livet och inom vilka områden.

I del 1 och 2 ingår inspelat samtal som skickas direkt efter sessionen!

Dessutom har jag satt in fyra gruppsamtal där alla som är med har möjlighet att dela sin resa tillsammans med alla som går programmet.
När man ska göra en stor förändring i sitt liv med att börja bejaka sig själv, få mer självkännedom och dessutom manifestera något helt nytt så kan det upplevas vara både tufft, ensamt och hopplöst ibland. Därför kan det vara fint, nyttigt och lärorikt att få dela sin resa tillsammans med andra som valt att göra samma sak. Varje gruppsamtal kommer att inledas med en meditation i rörelse, så att vi får igång hela maskineriet och kommer i kontakt med vårat hjärta, vår inre kärna och gemenskapen oss tillsammans i programmet!

Varför ska du välja att gå just mitt program?

Skillnaden på mitt program och tex ett vanligt coaching program med fokus på personlig utveckling är att jag inte utgår ifrån mig själv och mina egna metoder och vad jag TROR ska funka för dig. Jag utgår istället helt och fullt från vem du är på själsnivå genom att jag läser av din energi i ditt själsregister via min intuition så att jag kan guida dig helt utifrån det. Det enda som blir personligt är jag Engla som människa som med mina andliga gåvor och personlighet ”levererar informationen” till dig och guidar dig i din process.
Jag vet också att jag har väldigt bra förmågor i att göra det som verkar ”krångligt att förstå istället enkelt och begripligt.
Som det ska vara helt enkelt!
Jag utgår helt och fullt utifrån din din själs unika sk. BLUEPRINT, HUR du är DESIGNAD att skapa/uttrycka dig
och fokuserar på följande områden i programmet:

VAD-VEM-VARFÖR-HUR 

Med mitt program hjälper jag dig att bli ännu mer medveten och jag hjälper dig att komma i kontakt med kraften, sanningen och kärleken inom dig. Du kommer att bli mycket snabbare på att kunna skapa det du vill ha och på egen hand mycket snabbare och mer medvetet kunna kurskorrigera när du skapar nya omständigheter i ditt liv.

Medvetenhet- Vad innebär det egentligen?

I synnerlighet innebär ’medveten’ att du är vid vetande om vad du GÖR och VARFÖR.

Du har börjat att reflektera, urskilja och titta på dina känslor, tankar och handlingar och även börjat bli medveten om när du inte är det, dvs när du gjort något som ”inte blev bra” men kommit på dig själv i efterhand.

Med efterföljande insikter gör du nya val så fort du är vid medvetandet igen och på så vis har du kommit att förstå att du ÄR den kraftfulla skaparen utav din egen verklighet. Medvetenhet innebär självmakt, och med det följer även ansvar.

Min önskan är att du ska ha full medvetenhet i vem du är, insikt i varför du gör som gör, hjälp att förändra det som inte är gynnsamt för dig, och konkreta verktyg för HUR just du är designad att skapa!

Jag vill att du ska få möjligheten att förstå dig själv, din omgivning och dina omständigheter i ditt liv ur flera olika perspektiv än vad du tidigare gjort.

Jag vill att du ska känna att du är hörd, sedd och vägledd i din process.

Jag vill att du skall få lära dig vad det innebär att vara den kraftfulla skaparen utav din egen verklighet med min guidning i förståelse att tackla ansvaret som ligger till grund för din totala upplevelse.

Vad ingår i ditt 6 månaders program?

  • Soul Realignment® del 1 eller 2- VEM DU ÄR (dina andliga gåvor)
  • Ditt Manifesting Blueprint- HUR DU ÄR DESIGNAD att skapa och hur du specifikt behöver sätta dina intentioner för det du önskar skapa inom kommande 6 månader!
  • x 9 ’Lyckligt Medveten samtal’ á 40min per tillfälle varannan vecka.
    Du får hjälp med kurskorrigering där vi pratar inom vilka områden och vad du behöver fokusera mer eller mindre på, samt om du har några nya handlingsplaner du vill att vi kolla om det ligger i linje eller inte.
  • x 4 Gruppsamtal med alla som går programmet. Vi delar med varandra och jag guidar er var och en om ni har specifika frågor.
    Varje gruppsamtal inleds med en meditation i rörelse för att komma i kontakt med vårat hjärta och vår kärna.

Programinnehåll

V. 42 – Soul Realignment® del 1 eller 2
Samtalstid á 120min

V. 44 – Hur du är designad att skapa enligt ditt Manifesting Blueprint
Samtalstid á 60min

V. 46 – LMS

V. 47 – Gruppsamtal 1
Datum: Onsdag 23 nov kl:18:00

V. 48 – LMS

V. 50 – LMS

V. 1 – LMS

V. 3- LMS

V. 4 – Gruppsamtal 2
Datum: Onsdag 25jan kl:18:00

V. 5 – LMS

V. 7 – LMS

V. 8 – Gruppsamtal 3
Datum: Tisdag 21 feb kl:18:00

V. 9 – LMS

V. 10 – Gruppsamtal 4
Datum: Tisdag 7 mars kl:18:00

V. 11 – Sista LMS!


Pris för Lyckligt Medveten

Pilotpris: 20400kr inklusive moms!
Om du väljer att betala allt direkt. Förfallodatum: 28:e september.

Delbetalning möjligt om 6 tillfällen: 3600:-/mån!
Ditt totala pris: 21600:- ink moms.

Ordinarie pris för program: 27.500:-

Observera att din anmälan är bindande från och med att första betalningen är gjord.
Ingen ersättning utgår därför om du skulle välja att inte fullfölja programmet.

Förfallodatum för delbetalning:

27:e september 2022

27:e oktober 2022

27:e november 2022

27:e december 2023

27:e januari 2023

27:e februari 2023

Betalning sker med faktura via e-post!


Anmälan/Förfrågan till Lyckligt Medveten
Görs till info@flowangeli.se SENAST fredag 23 september!

Observera att det finns ett begränsat antal platser till programmet så anmäl dig så snart som möjligt för att garantera en plats!

Programmet startar 17 oktober v.42 och alla samtalstider baserat på de veckor som är satta bokas in med god framförhållning när jag vet hur många som ska gå programmet!

Viktig info jag behöver av dig vid anmälan är följande:

Varför önskar du gå programmet? – Beskriv gärna så utförligt som möjligt!

Fullständigt nuvarande för och efternamn

Fullständigt namn vid födseln

Födelseort

Personnummer (6 siffror)

Telefonnummer

E-postadress

Hur du önskar betala- Hela summan direkt / Delbetalning 6mån

Fullständiga företagsuppgifter om du önskar dra programkostnaden via ditt företag.

Jag kommer att återkomma till dig så snart din anmälan/förfrågan är skickad till mig antingen via e-post eller via någon social media.
Viktigt att du skriver med all viktig och nödvändig information enligt ovan!


Jag ser fram emot att få hjälpa dig att bli
LYCKLIGT MEDVETEN!
Med kärlek,