Ny riktning- Soul Realignment® practitioner och företagsutveckling


Ny riktning- Soul Realignment® practitioner och företagsutveckling

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Namnlo%CC%88s-design-1024x1024.png

Min entreprenörsresa

Började dec 2020 då jag började min enormt utvecklande resa som först Virtuell Assistent.
Okt 2021 startade jag min enskilda firma, FlowAngeli där jag bestämde mig sakteligen genom hela 2021 att jag önskade börja arbeta med människor på djupet. Det tog lite tid att komma dit, ja i min värld i alla fall. I min värld händer saker väldigt snabbt, vilket också kommit bli min insikt även händer i ditt och med dig när du är i kontakt med mig.

Nov 2021 bestämde jag mig för att jobba som företagsutvecklare och lägga VA åt sidan en stund. Det började med att jag ville nicha mig ännu mer med fokus på vad det egentligen var jag önskade att göra. Väldigt snabbt inpå att jag undersökta den frågan, gick ut med mitt nya koncept så kom Soul Realignment® in i bilden och skakade om hela bilden.

Jag öppnade en dörr som öppnade en annan dörr. Livet helt enkelt.

Sökare i hela mitt liv


Som jag har sökt svar på tusentals frågor. Jag har känt mig både annorlunda, malplacerad och missförstådd mer än en gång i mitt liv. Alltid velat mer är vad som precis stått framför mig. Jag sökte efter svar ÖVERALLT. Livet var ett riktigt berg och dalbana. Många uppförsbackar, vakna nätter och ”misstag” senare så vaknade jag lite mer för varje dag från att jag var runt 22 år gammal.
Vad jag vet nu visste jag verkligen inte då, och jag visste inte heller att det skulle ta mig ytterligare 10 år av trial and errors för att komma till dem insikter, erfarenheterna och den kunskap jag besitter idag. Om livet. Om Relationer. Om mig själv. Om universum.

Grovarbetet

Det som började bli ett fullt medvetet arbete inträffade år 2020.Då kände jag att jag hade tappat bort mig själv helt och fullt och började vända mig inåt för att finna svar i stället för att leta febrilt utanför mig själv där allt var kaosartad, dimmigt och otydligt. Svaren fanns inom mig, så jag började att söka på vad som jag upplever och ser det- ”rätt ställe”.

Mina ledord


Sårbarhet

Mod

Transparens

Kärlek

Gemenskap together

Transformation

Tillit

Byter nu riktning

Ännu en gång i livet och i mitt företagande och kommer från och med nu erbjuda tjänster inom företagsutveckling och själslig transformation.Jag har precis blivit certifierad som Soul Realignment® practitioner och gör läsningar med hjälp utav Akashakrönikan sk. Akashic Records.

Magiskt är det att du funnit just mig, välkommen till mitt perspektiv!

Lämna en kommentar