Maria Mondiamo
www.adadventum.com
Ad Adventum

Revolutionerar din medvetna reflektion. Inspirerande kunskapsrika föreläsningar och unik Trinity Transformation 1:1 och Trinity Solution i grupp.

Virtuell Assistans
”Jag kan verkligen rekommendera dig för samarbeten och nya
oanade uppdrag.
Engla Turesson är vass, konkretiserar och ger dig det DU behöver.”

Lisa Sjöström
members.roomforflowcommunity.se
Room for flow community
Flowkatalysator, kursledare, coach, föreläsare och entreprenör

Företagsutveckling
”Att jobba med Engla var både trevligt, roligt, mysigt och jag fick mycket givande råd till mitt företagande. Jag kan varmt rekommendera Engla som företagsutvecklare & virtuell assistent.”

Själsprofilsläsning
”Tack bästa Engla för själsprofilen du gjorde på mig! Så himla spot-on! Vi har ju inte känt varandra så länge, men när du gjorde själsprofilen kändes det som vi hade känt varandra i en evighet. Du visste ju allt om mig!”


Soul Realignment® Recensioner


”Detta är något jag verkligen rekommenderar. Sedan jag fick hjälp av Engla så bryter jag mönster efter mönster och blir den jag är ämnad att vara. Helt fantastiskt. Allt stämde och nu förstår jag varför jag valt fel väg ibland och varför jag har alla dessa känslor inombords som ibland inte går att förklara. Soul Realignment borde alla investera i. För att läka en gång för alla! <3”

– Paula Hestad Andreasson

”Den läsning jag fick genom Soul Realignment av Engla Turesson var otroligt givande och utvecklande. Läsningen var intressant, omtumlande och spännande, och Engla förmedlade budskapet i ett behagligt tempo och svarade tålmodigt på mina funderingar. Detta samtal knöt ihop många trådar, och gav mig svar på en del tidigare ouppklarade frågor, men satte mig också inför obekväma utmaningar. En del av dessa utmaningar har jag tagit mig an, och nu två månader senare har det redan givit mycket positiva resultat i mitt liv.”

– Jenny Schwieler Staaf

”Så coolt hur universum genom Engla vet så mycket om mig som själ! Jag kände igen mig i det mesta som delgavs under sessionen kring mina egenskaper och förmågor. Det gav en skön bekräftelse och en trygg känsla på alla plan. Är du och nyfiken? Boka en tid med Engla!”

– Desirée Olsén

”Det var häftigt att få det jag har tänkt om mig själv, och ibland undrat över, bekräftat i själsprofilen. Att bli speglad på det sättet gav en en lättnad och en boost! Det var en underbar påminnelse om att vårt unika själsuttryck är perfekt precis som det är.”

– Fanny Engström

Att göra Soul Realignment med Engla är en fin och stärkande resa
som rör om. Jag märker redan förändringar i hos mina närstående
utan att jag berättat om transformationen vi gjort, och utan att jag
ändrat i mitt direkta beteende mot dem.

Jag fick värdefull vägledning, bland annat kring ett skuldmönster
från ett tidigare liv som i detta liv hindrar mig från att använda
och njuta av mina pengar. Det mönstret har jag jobbat medvetet med
under tiden efteråt.

Fasen efter sessionen är omtumlande och det känns som att det
stormar i mig. Engla har hjälpt mig att våga stå kvar i det och
låta känslorna ha sin gång.

Känner du dig dragen till Engla och hennes arbete så kan jag
verkligen rekommendera en Soul Realignment.

– Ylva

När jag kom i kontakt med Engla blev jag direkt väldigt nyfiken på det hon gör och kände mig snabbt redo att göra en soul realignment. Jag kände att jag behövde det. Och vilket bra beslut ja tog. När Engla började berätta vem jag är på själsnivå, om mina blockeringar mm så var det som att allt blev så klart. Det kändes som att hon sa allt det jag kände men inte kunde beskriva och mer därtill. Efter kände jag mig omtumlad men så lätt.

Nu en tid efter har jag märkt mer och mer hur lätt det känns i kroppen och hur saker omkring mig är så mycket enklare att hantera. Jag vet varför jag agerade på olika sätt och kan hantera det bättre för att jag förstår mig själv på ett sätt som jag inte gjort tidigare.
Det har varit jobbigt att utmana sig på olika sätt men behövligt och jag hade nog aldrig gjort det om det inte var för allt jag fått veta.

Jag har mycket kvar att själv jobba med men på denna korta tid så har
Engla verkligen hjälpt mig på så många sätt än jag kunnat tro.
Jag är så tacksam!

– Elin