Maria Mondiamo
www.adadventum.com
Ad Adventum

Revolutionerar din medvetna reflektion. Inspirerande kunskapsrika föreläsningar och unik Trinity Transformation 1:1 och Trinity Solution i grupp.

Virtuell Assistans
”Jag kan verkligen rekommendera dig för samarbeten och nya
oanade uppdrag.
Engla Turesson är vass, konkretiserar och ger dig det DU behöver.”

Nicolle Zigouna Chalaris

https://www.wellnesshealthonline.com/flm-funnel159476189018


Wellnesshealthlinecoach
”Change your water, change your life”
Jag jobbar som distributör för Enagic, ett globalt företag som säljer filtreringsmaskiner för att du ska kunna dricka det mest helande vattnet!

Att jobba som entreprenör är det bästa jag vet, då jag får chansen att förändra många människors liv. Jag hjälper andra entreprenörer bygga deras företag och marknadsföra sig, coachar och framförallt sprider kunskap inom vatten, wellness, business, affiliate marketing och Ads. 

Är du intresserad av att jobba online? Vänta inte, börja nu och skapa den friheten vi alla förtjänar att leva utefter.


Själsprofilsläsning samt Vägledning
”Tack Engla för att du guidat mig som ingen annan. Innan jag fick min själsprofil av dig så var jag ganska hopplös och kände igen saker hos mig själv men visste inte riktigt hur jag skulle framhäva de bästa sidorna eller komma ur det som blockerat mig. Tack vare dig och din själsprofil så kändes det som att jag äntligen hittade rätt. Jag tog steget och följde mitt hjärta efter det och idag ser mitt liv betydligt mycket roligare och friare ut. Känns som en ny version av mig som äntligen är fri tack vare dig! Så tack tack tack för denna hjälp och otroliga inspiration i att hitta mig själv, mitt riktiga jag!”

Lisa Sjöström
members.roomforflowcommunity.se
Room for flow community
Flowkatalysator, kursledare, coach, föreläsare och entreprenör

Företagsutveckling
”Att jobba med Engla var både trevligt, roligt, mysigt och jag fick mycket givande råd till mitt företagande. Jag kan varmt rekommendera Engla som företagsutvecklare & virtuell assistent.”

Själsprofilsläsning
”Tack bästa Engla för själsprofilen du gjorde på mig! Så himla spot-on! Vi har ju inte känt varandra så länge, men när du gjorde själsprofilen kändes det som vi hade känt varandra i en evighet. Du visste ju allt om mig!”

Dragana Rodikov
www.beautyclinicqk.se
Beauty Clinic For Queens And Kings
Leg. Specialistsjuksköterska
Certifierad Injektionsbehandlare
Egenföretagare


Virtuell Assistans
”Jag har samarbetat med Engla i mer än 1 år och hon är bara bäst.
Hon är strukturerad, flexibel och lyhörd. Hon förstår din situation
och tillsammans kommer fram med det som är bäst för just dig.
Man blir så inspirerad och full av positivitet och energi
när man pratar med henne.
Jag rekommenderar Engla så varmt.”


Soul Realignment® Recensioner


”Detta är något jag verkligen rekommenderar. Sedan jag fick hjälp av Engla så bryter jag mönster efter mönster och blir den jag är ämnad att vara. Helt fantastiskt. Allt stämde och nu förstår jag varför jag valt fel väg ibland och varför jag har alla dessa känslor inombords som ibland inte går att förklara. Soul Realignment borde alla investera i. För att läka en gång för alla! <3”

– Paula Hestad Andreasson

”Den läsning jag fick genom Soul Realignment av Engla Turesson var otroligt givande och utvecklande. Läsningen var intressant, omtumlande och spännande, och Engla förmedlade budskapet i ett behagligt tempo och svarade tålmodigt på mina funderingar. Detta samtal knöt ihop många trådar, och gav mig svar på en del tidigare ouppklarade frågor, men satte mig också inför obekväma utmaningar. En del av dessa utmaningar har jag tagit mig an, och nu två månader senare har det redan givit mycket positiva resultat i mitt liv.”

– Jenny Schwieler Staaf

”Så coolt hur universum genom Engla vet så mycket om mig som själ! Jag kände igen mig i det mesta som delgavs under sessionen kring mina egenskaper och förmågor. Det gav en skön bekräftelse och en trygg känsla på alla plan. Är du och nyfiken? Boka en tid med Engla!”

– Desirée Olsén

”Det var häftigt att få det jag har tänkt om mig själv, och ibland undrat över, bekräftat i själsprofilen. Att bli speglad på det sättet gav en en lättnad och en boost! Det var en underbar påminnelse om att vårt unika själsuttryck är perfekt precis som det är.”

– Fanny Engström