Det viktigaste bidraget- börjar med och inom dig.

Det händer mycket i den kollektiva etern där jag som högkänslig känner av mycket. Jag behöver bara ”koppla” upp mig på den radiokanalen utan att för den delen ”vara där” för att känna vad som pågår i människor.

Det gör så förbannat ont när jag VÄLJER den radiokanalen. Den musiken är skränig, jobbig, för hög, smärtsam och drar upp sår. Blä.

Jag gynnas heller inte av att vara där. Om jag åker med den strömmen av kollektivt lidande så kan jag inte ta mig upp ur sängen ens.

Inte kan jag sprida kärlek- det låser sig. Mitt hopp om mänskligheten åker ut genom fönstret som en avskedskyss.

Det är inte riktigt därför jag är här.


Ibland är empati inte en härlig förmåga att besitta. Därför är medkänsla ett val jag gör i stället för att inte ryckas med och tappa bort mig själv i sorg och rädslor. Jag kan då fortfarande sätta mig in i det som händer men hålla distans nog att inte genomleva det som att det vore min verklighet här och nu- för det är det inte.

Men eftersom tankarna har förmågan att åka genom tid och rum så är det oerhört lätt att vara i katastrofen utan att vara DÄR.

Kontrasten till det som sker med VAD JAG TROR är att jobba med sin inre frid, självkärlek, livsbejakelseförmåga och hålla sig jordad och tacksam i det som är nu. I ditt liv, i det som FAKTISKT är din verklighet. Det är så vi hjälper varandra. TROR JAG. Skulle alla gå in i sorg, rädsla, panik, smärta, KAOS samtidigt skulle den här jorden inte gå att vara på.

Du är inte självisk för att du tar hand om dig själv. Det är när vi tar hand om oss själva vi blir starka nog en dag att kunna stötta en annan. Går vi i en nedåtspiral i oss själva så kommer vi varken se meningen med att bli ”uppdragna” eller ”kunna dra upp någon annan”.

Förstår du?

Alla har sitt bidrag. Det måste vi ha. Vi kan inte alla vara på samma plats, göra samma saker, tycka och tänka lika dant. Det gynnar inte dig. Men om du överhuvudtaget skall kunna vara till någon hjälp, vara en bidragande faktor till den där vackra världen du som jag längtar efter.

Så behöver du börja hos  dig   själv. NU.

Men oavsett vad DITT bidrag till dina medmänniskor är så är mitt bidrag att hjälpa dig att få din information om dig, ur ditt eget själsregister. Du får insikter om varför du står och stampar, intalar dig själv en rad ogynnsamma osanningar och framför allt får du en chans att bli MEDVETEN om vad för nya val och handlingar du kan göra för att vara den högsta bästa du.

För när du är den högsta bästa du, då jävlar skapar vi förändring. Genom att bara vara den vi i sanningen är.

När vi alla lyser med vårt unika ljus skapar vi en regnbågens värld

Så vackert, eller hur?

www.FlowAngeli.se

#soulrealignmentpractitioner #soulrealignment #transformation

Lämna en kommentar